Η Δική μας Ιστορία

 

Στο επίκεντρο της ιστορίας μας βρίσκεται
η Δέσποινα Ταξιάρχη, ιδρύτρια και διευθύντρια
της King's Properties International με παρουσία
στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.   

 

Η Δέσποινα διαθέτει μεγάλη και μακρά εμπειρία στον τομέα του real estate σε διεθνές επίπεδο. Τα τελευταία 13 χρόνια ίδρυσε και διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία εταιρείες παροχής υπηρεσιών real estate, για τις οποίες βραβεύθηκε επανειλημμένως και διαπραγματεύτηκε εκατοντάδες συμφωνίες αγοραπωλησίας οικιστικών και επαγγλεματικών ακινήτων με ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

 

Οι συνεργάτες της και οι πελάτες της συχνά της αποδίδουν το προσωνύμιο "Swiss Army Knife" χάριν των ικανοτήτων της να αναλαμβάνει και να φέρνει εις πέρας επιτυχώς πολλαπλές "αποστολές", αλλά και του ευρύτατου ακαδημαϊκού και επαγγελματικού profile της, έχοντας έτσι κατακτήσει ένα ευρύ πεδίο γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιτρέπουν να διεκπεραιώνει με τον αρτιότερο τρόπο τα πιο απαιτητικά projects. 

 

Η Δέσποινα είναι κάτοχος 4 μεταπτυχιακών τίτλων και ένος πτυχιακού συμπεριλαμβανομένου ενός International MBA και του MSc in Real Estate από το Cass Business School, City, University of London, με ειδίκευση στα επενδυτικά ακίνητα (Buy-to-Let Investment Properties), οικιστικά και επαγγελματικά. Μιλάει άριστα 4 γλώσσες και διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία συνολικά σε υψηλές διευθυντικές θέσεις, ενώ έχει σημαντική εμπειρία και σε κυβερνητικό επίπεδο έχοντας συμμετάσχει σε ομάδες διαμόρφωσης πολιτικής, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς. Η καριέρα της έχει αναγνωριστεί μέσα από υποτροφίες από διεθνείς οργανισμούς αλλά και πολλαπλές βραβεύσεις μεταξύ των οποίων και στο χώρο του real estate για την εξαιρετική απόδοση της επιχείρησής της.  

Η Εμπειρία μας

 

Η αποδεδειγμένη και επιτυχής πορεία μας στο χώρο
της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο 
real estate καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα
του κύκλου του ακινήτου, αποτελεί την καλύτερη μαρτυρία για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. 

Τα τελευταία 13 χρόνια έχουμε διαπραγματευθεί ακίνητα συνολικής αξίας μεγαλύτερης του £1.3 δισεκατομμυρίου. Έχουμε προσφέρει

τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 1200 πελάτες συμπεριλαμβανομένων ξένων επενδυτών, ιδιαίτερα εύρωστων οικονομικά ιδιωτών (high net worth individuals), επενδυτών και κατασκευαστών.

 

Έχουμε επιτυχημένα αντλήσει χρηματοδότηση μέχρι και 100% τόσο για ιδιώτες επενδυτές όσο και κατασκευαστές και έχουμε συμβάλει στην ανάληψη κατασκευαστικών έργων μέσα από συμφωνίες με ακίνητα "εκτός αγοράς" και προ-πωλήσεις κατοικιών ταυτόχρονα με την αγορά του οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση κτηρίου..

 

Το πάθος μας για επενδυτικά ακίνητα δεν περιορίζεται μόνο στο επίπεδο της πολύ καλής γνώσης της αγοράς. Η εμπειρία μας στηρίζεται και σε επιπεδο έρευνας, μέρος της οποίας έχει υποβληθεί στο Cass Business School. Μέσα από τη διαδικασία της έρευνας, μελετούμε συστηματικά όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τα επενδυτικά ακίνητα, και την αγορά των ακινήτων και κατά συνέπεια μπορούμε να βοηθήσουμε τον επενδυτή στη μεγιστοποίηση της κερδοφορία του.. 

Η Δέσμευσή μας

 

Αποτελεί δέσμευσή μας το να λειτουργούμε πάντα εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το συμφέρον του πελάτη μας με τον πιο ομαλό τρόπο.
 

Αντιμετωπίζουμε την παροχή υπηρεσιών για τα ακίνητα με μεγάλη σοβαρότητα και φιλοδοξία μας είναι να αποτελούμε για τους πελάτες μας τον πιο έμπιστο σύμβουλο ακινήτων.

 

Η προστιθέμενη αξία μας και πρωταρχική μέριμνά μας είναι να προσφέρουμε καλά πληροφορημένες και αντικειμενικές συμβουλές, βασισμένες επάνω στις εξειδικευμένες γνώσεις μας στην αγορά του real estate και στο συνδυασμό της πλούσιας εμπειρίας μας και του εδραιωμένου δικτύου συνεργατών μας.. 

Λίγα Λόγια για Εμάς

 

Η King's Properties International παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων με ιδιαίτερη έμφαση
στα επενδυτικά ακίνητα.

 

Εστιαζόμαστε κυρίως στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη καθώς και την ελληνική αγορά. Δεν είμαστε το τυπικό κτηματομεσιτικό γραφείο. Και για αυτό δεν περιορίζουμε τις επιλογές των πελατών μας για αγορά ή επένδυση μόνο στα ακίνητα που διαθέτουμε στο χαρτοφυλάκιό μας.

 

Χάρη στις επιλεγμένες συνεργασίες μας και το έμπιστο δίκτυο άριστων επαγγελματιών στο χώρο του real estate, έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρη την αγορά, ακόμη και σε ακίνητα που δεν διαφημίζονται ποτέ προς πώληση και μπορούμε έτσι να εντοπίζουμε κάθε φορά τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες για εσάς. 

 

Είναι αυτό ακριβώς το απόλυτα εξειδικευμένο και δοκιμασμένο δίκτυο συνεργατών, το οποίο μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις και μετά την υπογραφή των συμβολαίων, απαλλάσσοντάς σας πλήρως από το άγχος της εκμίσθωσης και διαχείρισης του ακινήτου